Ingatlankereső

Keresett kifejezés:
Ajánlat jellege:

Főkategória:
Lakás Típusa:
Település:
Ár (Ft):
min.:
max.:
Alapterület (nm):
min.:
max.:
Szobák száma:
min.:
max.:

Kapcsolat

Kálló Oszkár

Cím:
3530 Miskolc Bajcsy-Zs. u. 18.

Telefon:

06-30/408-33-08 

Email:
kallooszkar79@vipmail.hu
info@miskolciingatlanmester.hu

Facebook

Hogyan dolgozik egy profi ingatlanos?

2015.02.16.

Hogyan dolgozik egy profi ingatlanos?

Mit érdemes tudni egy ilyen együttműködésről, milyen előnyökkel jár, mit nyer Ön vele?

10 év tapasztalattal a hátam mögött hosszasan tudnék beszélni erről a témáról. Megpróbálom most röviden összefoglalni a lényeget.

  • A profi ingatlanos szakértelme réven, a piaci viszonyoknak megfelelően segít az árazásban.
  • Meghatározza az ingatlan vevőinek célcsoportját és erre figyel a marketingstratégia kialakításánál. (Hiszen erre is szükség van a sikeres eladáshoz!)
  • Van adatbázisa, ami folyamatosan párosít ingatlanokat ügyfelekkel.
  • Profi módon minősít, tehát akit elvisz az adott helyszínre, valószínűleg ott, olyat és annyiért keres. Nem tölti a megbízó idejét kíváncsi turistákkal.
  • Az ingatlan bemutatása során tudatosan hívja fel a figyelmet a pozitívumokra, ismerve a vevő prioritásait. Figyeli a reakciókat, azonnal kifogást kezel, nem közhelyekkel, hanem mély szakmaisággal.

Ám ez mind semmi!

A legfontosabb szerep akkor jön el, amikor tárgyalásra kerül a sor. Ilyenkor az eladók egy számukra idegen szituációba kerülnek és egy szinte ismeretlen emberrel kell megállapodniuk. Hatalmas összeg forog kockán... Számtalan erre a helyzetre utaló, rémisztő hír hallható, olvasható. Természetes a tapintható feszültség, a bizalmatlanság és nem egyszer ebben a szituációban dől el az üzletkötés sorsa.

Itt tud igazán sokat segíteni egy profi ingatlanértékesítő, aki feloldja a feszültséget, segít a problémák áthidalásában. Adott esetben, a tárgyalásokon végzett munka nyomán a megbízó jóval kedvezőbb árat tud elérni.

A fentiek miatt érdemes megfizetni a jutalékot, hiszen ezzel az értékesítő szakmai hozzáértését, rutinját, a mögötte álló iroda informatikai hátterét, mindenre kiterjedő szolgáltatását fizettük meg tulajdonképpen.

Az Ön ingatlanközvetítője:

Kálló Oszkár

vissza